mini-museum in amersfoort

De zin der dingen

We nemen je deze zomer graag mee naar het oude Nabije Oosten, waar de geschiedenis van de mens begon. De verhalen van toen, uit een cultuur van duizenden jaren geleden, zijn ook nu nog steeds relevant. Maak kennis met de oude Israëlieten en ontdek de betekenis die zij gaven aan hun werk, hun relaties en de wereld om hen heen. 

Achter alle voorwerpen in de expositie De zin der dingen zit een inspirerend verhaal. Vaak met een diepere wijsheid. Deze verhalen geven je een nieuw perspectief op ‘de zin der dingen’ en helpen je een eeuwenoud, oosters boek als de Bijbel beter te begrijpen. Durf je moderne, westerse bril af te zetten en waan je voor even in de fascinerende wereld van de Bijbel. 

Een goede reis a Dieu. 

enkele pronkstukken

Waan je voor even in de fascinerende wereld van de Bijbel

zin.bookstore in amersfoort

Een plek voor ontmoeting, zingeving, inspiratie en ontwikkeling.

Aan het begin van Amersfoorts lange winkelstraat vind je de unieke boek- en cadeauwinkel van Eddy Boevink. Begin je dag shoppen hier met een kop koffie en een bezoek aan de expositie De zin der dingen. Snuffel na afloop tussen de vele nieuwe boeken en gifts. Deze winkel brengt je altijd weer op inspirerende ideeën!

eddy boevink

activiteiten

Adres

Zin.store
Arnhemsestraat 24
3811 LH Amersfoort
Tel.: 033-3036084

Openingstijden

Maandag 12:30 – 16:30 uur
Dinsdag t/m zaterdag 9:30 – 16:30 uur
Zondag gesloten

Faciliteiten

Parkeren

Rondom de binnenstad kunt u alleen betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Koestraat (€1 per 20 min. tot max. €15). Vanaf daar loopt u in 3 minuten naar Zin.store.