Tentoonstelling Bijbelse Voorwerpen aanvragen

Via onderstaand formulier kan je een tentoonstelling van onze unieke collectie Bijbelse Voorwerpen, inclusief een lezing door Jaap Bönker. Als je een tentoonstelling aanvraagt, gaan wij er van uit dat je akkoord gaat met de volgende voorwaarden:

  • Wij vragen een vergoeding van 150 euro per dagdeel excl. reiskosten (0,30 euro per km. vanaf Andijk). Daarnaast krijgen wij graag de mogelijkheid om boeken te verkopen via een boekentafel.
  • Als organisatie ben je vrij om deelnemers/bezoekers een vergoeding te vragen, maar niet meer dan 7,50 euro p.p. Wij willen namelijk dat informatie over de bijbelse cultuur voor iedereen toegankelijk is.
  • De voorwerpen moeten veilig kunnen worden tentoongesteld. Dit betekent o.a. dat de ruimte afsluitbaar moet zijn en minimaal 50 personen moeten kunnen bevatten. Om beschadiging van de voorwerpen te voorkomen mag de ruimte niet gelijktijdig worden gebruikt voor andere doeleinden. Wij vragen een borg van 75 euro. Als er geen voorwerpen zijn beschadigd tijdens de tentoonstelling, ontvang je deze borg na afloop weer terug.
Jaap-Ploeg-RCreations-3056
[[[["field25","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field13,field14,field4,field18,field19,field15"]],"and"],[[["field29","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field30"]],"and"],[[["field29","equal_to","Nee"]],[["show_fields","field21,field22"]],"and"],[[["field28","equal_to","Ja"]],[["trigger_integration",null,null,"MyMail"]],"and"]]
1 Step 1

Gegevens aanvrager

Voornaam
Achternaam
Organisatieindien van toepassing
Telefoonnummer
Is de locatie voor de tentoonstelling al bekend?

Locatie

Naam
Adres
Postcode
0 /
Plaats

Datum en tijd

Wilt u meerdere dagen/dagdelen boeken?
Data en tijden
0 /
Datum
Tijdstip

Overige informatie

BerichtVoor vragen of aanvullende informatie
0 /
Nieuwsbrief ontvangen?
Previous
Next