Ontdek meer over de bijbelse cultuur, natuur en symboliek

Schrijf je in voor de gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan

voorwaarden

Levenslange korting op een abonnement op BC magazine

De Bijbelse Cultuur Stichting geeft levenslang vijftig procent korting op een abonnement op BC aan de eerste 300 abonnee’s. Hiervoor gelden de voorwaarden zoals hieronder beschreven.

Over het abonnement

1. Onder een abonnement wordt verstaan een doorlopend jaarabonnement op de gedrukte en/of digitale uitgave van het tijdschrift BC.

Over de korting

2. De korting bedraagt vijftig procent van het reguliere tarief van een jaarabonnement.
3. De korting kan alleen worden verkregen door een abonnement af te sluiten via de website www.bijbelsecultuur.nl, door de kortingscode GENESIS toe te passen tijdens het afrekenen en is pas geldig na een succesvolle betaling.
4. De korting is persoonsgebonden en is niet overdraagbaar.
5. Het recht op deze korting eindigt in de volgende gevallen: bij het overlijden van de abonnee; bij het (tijdelijk) stopzetten van het abonnement of de betaling; of, in het geval BC niet langer door de Bijbelse Cultuur Stichting wordt uitgegeven. In geen van deze gevallen ontstaan er een recht op een (gedeeltelijke) teruggave van het reeds betaalde abonnementsgeld.

Over de actie

6. Deze actie geldt uitsluitend voor de eerste 300 abonnee’s.
7. In het geval de Bijbelse Cultuur Stichting niet binnen 15 maanden tot lancering van BC overgaat, heb je recht op volledige terugbetaling van het abonnementsgeld.