Ontdek meer over de bijbelse cultuur, natuur en symboliek

Schrijf je in voor de gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan

Webshop

Nieuwe en tweedehands boeken rondom de bijbelse cultuur, natuur en symboliek

 • Placeholder

  De God van Abraham, Isaak én Ishmaël


  €15,95 €9,95

  Weinig onderwerpen liggen zo gevoelig als de strijd om Israel. Je bent of voor de Arabieren (Palestijnen) of voor de Joden.De God van Abraham, Isaak en Ishmael gaat een andere weg en brengt de lezer – reizend door het bijbelse land – terug bij de bron van deze enorm uit de hand gelopen familieruzie: de strijd tussen Isaak en Ishmael, de kinderen van Abraham.

 • Ik Ben JHWH


  €8,95

  De meeste christenen spreken over God, maar dat is niet Zijn Naam. Bijbelleraar Piet van der Lugt laat zien dat de Naam van God juist heel belangrijk is, omdat Hij daarmee laat zien Wie Hij is. Iedereen die Hem wil kennen, zal zijn Naam moeten leren kennen. In dit boek bespreekt de auteur de tien samengestelde namen van God zoals we die in de Bijbel tegenkomen.

 • Leven en dood in de Bijbel

  Leven en dood in de Bijbel


  €19,95

 • De Losser

  De Losser


  €6,95 €4,95

  Als christenen spreken en zingen wij graag over de Here Jezus als onze Verlosser, maar wat weten we over Zijn losserschap? Wie of wat is een losser?

 • De Christen en de Farizeeër

  De Christen en de Farizeeër


  €17,95

  Wat begint als Rabbi David Rosens verdediging van zijn traditie tegen de denigrerende opvatting van het woord ‘Farizeeër’ door predikant R.T. Kendall, groeit uit tot een fascinerende en unieke correspondentie waarin beide mannen openlijk discussiëren over de kernpunten van hun geloof. Ze verkennen de gezamenlijke grond die beide religies delen en ontdekken de fundamentele verschillen die hen van elkaar doen scheiden.

 • Bijvoorbeeld

  Bij-voorbeeld


  €19,95

  Bijbelleraar en imker Piet van der Lugt neemt ons mee in de fascinerende wereld van de honingbij. Hij beschrijft de verschillende aspecten van het bijenleven en laat zien hoe deze kleine dieren ons iets belangrijks te vertellen hebben.