nodig ons uit

Lezingen over de bijbelse wereld

Kerken en verenigingen die zich graag verder willen verdiepen in de culturele achtergronden van de Bijbel, kunnen onze sprekers uitnodigen voor een lezing.

Vaak nemen wij wel een of meerdere bijbelse voorwerpen mee, als dit past bij het thema. Dit is wel afhankelijk van de beschikbaarheid. Als er bijvoorbeeld een tentoonstelling is, kan het zijn dat wij geen voorwerpen mee kunnen nemen.

Zeker, wij geven zelfs de voorkeur aan kleine kringen omdat er dan meer ruimte is voor gesprek en vragen. Dus ook een studieclub, kerkelijke wijkkring of kleine studentenvereniging is welkom om ons uit te nodigen.

Niet elke kerk of vereniging heeft dezelfde financiële draagkracht. Laat dit geen belemmering zijn om ons uit te nodigen. Als richtlijn kunnen de volgende bedragen worden aangehouden:

  • €150 per lezing
  • €0,19 per km. reiskostenvergoeding

Onze sprekers zijn actief in verschillende kerken, van christelijk-gereformeerd tot evangelisch. Ook zijn er warme contacten met messiaanse gemeenten. Wij zijn als stichting echter niet verbonden aan een kerkelijke stroming of organisatie.

Ruben Hadders en Jaap Bönker

Spreker uitnodigen

Als je interesse hebt in een lezing, wacht dan niet te lang met een spreker boeken. Gebruik het formulier om meer informatie aan te vragen.